Bedrijfsevenementen & personeelsdagen

Een uitgelezen activiteit voor (grotere) groepen. Gewoon als hele leuke afleiding na een hele dag intensieve training, maar ook uiterst geschikt als teambuildingsactiviteit. Aan de hand van één ritmisch patroon, geput uit het rijke repertoire van Braziliaanse ritmes, dat in de loop van de workshop wordt uitgewerkt en gedifferentieerd, wordt gewerkt naar een afgerond muziekstuk. Centraal daarbij staan naar elkaar luisteren, samenspelen, improvisatie en vraag&antwoord.

Gebracht op een energieke manier, met een flinke vaart en resultaatgericht komt elke groep tot een verbazingwekkend eindproduct!

Teambuilding
One for once; voor even één geheel. Een mooi uitgangspunt om samen een groove te produceren en te werken aan een eigen muziekstuk.

In het eerste deel wordt gewerkt naar een groepsgericht resultaat, waarbij alle deelnemers belangrijk zijn in het neerzetten van de groove. Verschillende instrumenten hebben verschillende functies binnen het geheel. De muziek dwingt je om naar elkaar te luisteren om gezamenlijk tot het gewenste eindresultaat te komen.

Het tweede deel van de workshop staat in het teken van creativiteit en is er ruimte voor muzikale ideeën vanuit de groep zelf. Verschillende ideeën die de groep bedenkt, worden uitgewerkt om zo te komen tot een uniek eigen stuk muziek!

Voorbeeld van een VinceDrumPrince workshop Braziliaanse percussie tijdens een bedrijfsevent