Groepslessen

Voor de allerkleinsten
In lessen met de allerkleinsten zoekt Vincent de afwisseling tussen spel en daadwerkelijk iets nieuws leren, gebruik makend van verschillende domeinen als zingen, bewegen, trommelen, dansen en improvisatie. Centraal staat dat muziek plezier is en er alle ruimte is voor het kind om zich uiten. De les is een aaneenrijging van muzikale activiteiten.

Bovenbouw basisonderwijs & voortgezet onderwijs
In lesvormen voor kinderen in de bovenbouw en het voortgezet onderwijs kiest Vincent voor wat meer inhoudelijk materiaal dat toewerkt naar een concreet eindresultaat. Daarbij is prikkeling van de muzikale nieuwsgierigheid een belangrijk ingrediënt. 'Hoe doet ie dát dan?' is een vraag die bij kinderen boven komt. Vanuit deze prikkeling van nieuwsgierig wordt de basis gelegd om met de groep iets moois neer te zetten. Veel doen, weinig praten.

Volwassenen
In de lessen voor volwassenen houdt Vincent de vaart erin. De balans tussen uitleggen en veel doen/weinig praten is afhankelijk van het werkniveau van de groep en of het een cursus betreft of een eenmalige workshop. 
Energie, de intentie om de groep mee te trekken naar een volgend niveau en passie voor muziek staan centraal.

Meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?
Stuur een whatsapp of bel 06 5151 8088
of stuur een mail naar info@vincedrumprince.com