Open Dag Drummers Initiative Drumschool

29AUG-Open Dag Drummers Initiative Drumschool

Komende zaterdag 29 augustus tussen 13.00u en 16.00u zet Drummers Initiative Drumschool haar deuren open voor eenieder die geïnteresseerd is in het leren bespelen drums en percussie.
De drumschool, een initiatief van drummer Franc Auf Dem Brinke is inmiddels al meer dan 25 jaar een begrip in Amsterdam als het gaat om drumeducatie. Drummers Initiative Amsterdam, kortweg DIA, presenteert zich tijdens de open dag met allerlei leuke activiteiten.

Zowel voor de jonge aspirant drummer als de volwassene slagvelberoerder is er genoeg te zien en te beleven. Naast een ‘kijkje in de keuken' -de school beschikt over twee goed uitgeruste lesstudio's- kan men een gratis flits-proefles krijgen en zelf ervaren hoe het is om te trommelen, drummen, grooven of hoe je het ook wilt noemen. Je kunt je voor de flits-proefles aanmelden op de website.

Daarnaast zijn er presentaties van leerlingen, kan men zich informeren over het hoe, wanneer en wat van de lessen en is er natuurlijk gelegenheid voor een goed gesprek over het leren drummen en alles wat daarbij komt kijken.

Tevens presenteert de drumschool Vincent Spitters, een nieuwe docent die het team komt verrijken. Met Vincent is DIA klaar voor een fris begin van het schooljaar vol ritmische avonturen voor zowel jong als oud.

Drummers Initiative Drumschool is gevestigd in het monumentale badhuis in de Diamantstraat aan de rand van De Pijp. In de buurt is genoeg parkeergelegenheid.

29 augustus 2015 13.00-16.00u
Open Dag Drummers Initiative Amsterdam
Diamantstraat 134, Amsterdam
Voor meer informatie: www.druminit.nl
Geplaatst in Uncategorized.